Ik wil een NFC Pinautomaat (contactloos betalen)

NFC

NFC, Near Field communication, kan worden gebruikt om contactloos te betalen. Echter om contactloos te kunnen betalen heeft u als ondernemer wel een NFC Pinautomaat nodig. Of een Pinautomaat geschikt is voor contactloos betalen kunt u navragen bij de leverancier.

Mobiele NFC Pinautomaat

Een Mobiele Pinautomaat kunt overal en altijd met u mee nemen om uw klanten te laten Pinnen. U kunt bijvoorbeeld uw klanten op het terras, bij hun thuis of gewoon onderweg laten Pinnen. U zou bijvoorbeeld de Vx680 Mobiele NFC Pinautomaat kunnen kiezen. Deze Pinterminal is als één van de weinige pinautomaten al geschikt voor contactloos betalen en beschikt ook over een Full Color Touchscreen.

Verifone Vx680 Mobiele NFC Pinautomaat

Verifone Vx680 Mobiele NFC Pinautomaat Kopen

 

Vaste NFC Pinautomaat

Een Vaste Pinautomaat kan worden geplaatst op uw counter of balie en beschikt soms ook over een kassakoppeling. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Vx520+Vx820 NFC Pinautomaat of de Vx520 NFC Pinautomaat. De Vx520 + Vx820 Pinautomaat is is uitgerust met een NFC-chip en is koppelbaar aan uw kassa. De Pinautomaat beschikt ook over een Full Color Touchscreen. De Vx520 is gevestigd op een mooie draaivoet, ook deze automaat is geschikt voor het contactloos betalen.

Verifone Vx520+Vx820 NFC Pinautomaat

CCV Smart vx520-vx820 7727 LR

Verifone Vx520 NFC Pinautomaat

Vx520 standaard W - klein formaat