Pinautomaat kopen

Welkom bij pinautomatenkopen.nl

Handige informatie en tips over het kopen of huren van Pinautomaten. Op deze site vindt u alle informatie over de pinautomaten die op dit moment op de Nederlandse markt te koop of te huur zijn. Pinautomatenkopen.nl helpt u bij het kiezen van de juiste pinautomaat en de beste leverancier.

Ik wil een Pinautomaat kopen.

Ik wil een Pinautomaat huren. 

 Ik weet nog niet welke Pinautomaat bij mij past.

De laatste jaren is pinnen steeds populairder geworden en blijft de markt voortdurend in ontwikkeling elke branche te blijven voorzien in behoefte van snelle en veilige betaaloplossingen. In Nederland zijn er verschillende type automaten. Pinautomaatkopen.nl helpt u graag met het in beeld brengen van alle pinautomaten. Op deze website wordt gebruik gemaakt van Verifone apparatuur, omdat dit het meest gebruikte pinautomaat is in Nederland.

Op moment zijn er diverse leveranciers van pinautomaten in Nederland. Dit zijn o.a.  CCV, Payzone, Pindirect, Banksys en Cyber & Mason. Elk van deze leveranciers heeft een aantal pinautomaten. Een pinautomaat kan vast of mobiel zijn. Het grootste verschil hiertussen is de manier waarop de communicatie van de pinautomaat plaatsvindt. Om te kunnen pinnen moet de automaat communiceren met de bank. Dit kan via een telefoonverbinding, ADSL en GPRS/GSM.

Vaak denken mensen bij de koop van een pinautomaat, dat het erg duur is om mobiel te pinnen. Dit is niet altijd het geval, vaak ziet men over het hoofd dat bij het pinnen over een analoge telefoonlijn (PSTN) of over ADSL (IP) ook kasten zijn verbonden.

Niet alleen de vraag naar pinautomaten is in de afgelopen jaren erg gestegen, ook het aanbod is erg toegenomen. Zo is het tegenwoordig naast kopen ook mogelijk om een pinautomaat te huren (leasen). Er zijn ook bedrijven die Zowel pinautomaten verkopen als verhuren. Vaak wordt wel maar één merk automaten aangeboden. Alleen Cyber & Mason en Nedpin bieden apparatuur van verschillende importeurs aan. Volgens de meest recente berichtgeving moet worden opgemaakt dat Nedpin niet meer actief is op de markt.

Wanneer u besluit een pinautomaat aan te schaffen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Allereerst is het van belang een keuze te maken in het type PIN automaat (vast of mobiel), vervolgens is de verbinding van belang. Het type verbinding kan mede bepaald worden door het aan het aantal transacties. Daarnaast kunt u kiezen voor een aparte pinpad voor de klant of een alles-in-één automaat. Naast de automaat spelen de verwerking van de betalingen en service een belangrijke rol bij het aangaan van een huur of koopovereenkomst.

Op deze website proberen wij een inzicht te geven in de relevante onderwerpen die een rol spelen bij het kiezen van een pinautomaat.

736

No Responses

Write a response