Pinautomaat Keuzehulp

Kom nu achter uw meest geschikte pinautomaat dankzij de Pinautomaat Keuzehulp

Vaak is het aanbod van pinautomaten voor een ondernemer nog onbekend, laat staan wat nou echt het best bij zijn of haar onderneming past. PinDirect geeft u advies over welke pinautomaat u het best kunt kiezen. Op deze manier is het voor iedere ondernemer duidelijk wat voor hen het best van toepassing is.

Pinautomaat-keuzehulp-banner

De keuzehulp is gratis te downloaden, het enige wat je er voor hoeft te doen is je bedrijfsnaam en e-mail (om de keuzehulp te ontvangen) achter laten. Vervolgens kan je de keuzehulp direct inzien. Is het daarna  nog niet helemaal duidelijk? Dan kan je altijd met ze bellen via 088 020 98 10 of een adviesgesprek aanvragen. U vindt de optie voor een adviesgesprek aan de onderzijde van de website (op mobiel). Bekijkt u de website op desktop, dan staat het aan de rechterzijde van de website.

 

Moet ik een vaste of een mobiele pinautomaat?

Voor sommige ondernemers is het al duidelijk dat zij een mobiele pinautomaat willen, bijvoorbeeld als ze bij mensen thuis komen of aan ambulante handel doen. Echter is het voor een horeca ondernemer maar de vraag of hij beter een mobiele pinautomaat aan moet schaffen of dat hij een vaste pinautomaat moet koppelen aan zijn kassasysteem.

Kom je er met de keuzehulp niet uit, dan kan je altijd bellen of chatten met PinDirect, zij geven je direct advies.

 

Branche advies

Naast de keuzehulp is het ook mogelijk om per branche pakketten te bekijken in de blogs van PinDirect. Zo krijgt u een beeld hoe uw collega’s hebben gekozen en wat PinDirect nog extra te bieden heeft.

De volgende branches worden getoond: