Pinautomaten

Verifone Pinautomaten

Wanneer u opzoek gaat naar een nieuwe Pinautomaat is het van belang om een betrouwbare producent uit te kiezen.Verifone is dé producent op het gebied van Pinautomaten.

Veiligheid en betrouwbaarheid

De Verifone Pinapparatuur is uitgerust met geavanceerde beveiliging en is gecertificeerd door de betaalvereniging Nederland waardoor de Pinautomaat zowel aan de Nederlandse als Europese veiligheidseisen voldoet. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw klanten altijd en overal veilig kunnen Pinnen.

Leveranciers

De Verifone Pinautomaten zijn in Nederland verkrijgbaar bij verschillende leveranciers waaronder, PinDirect, CCV en Lubee.

Vx520 Pinautomaat

Verifone Vx520

Alles-in-één Pinterminal, staat op een draaivoet voor optimaal betaalgemak van de ondernemer en de klant. Het is de vernieuwde versie van de Verifone Vx570 Swivel.

 CCV Smart vx520-vx820 7727 LR

Verifone Vx520 Vx820

De Verifone Vx520 + Vx820 os een Terminal met extra Pinpad, zeer geschikt wanneer er ruimte zit tussen het betaalgedeelte voor de ondernemer en de klant. Daarnaast is ook deze nieuwere versie van de Verifone Vx570 geschikt voor kassa koppeling en de nieuwste NFC technologie.

Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 GPRS

Deze Mobiele Pinautomaat is geschikt aan de hand van GPRS om overal en altijd te kunnen Pinnen. De Vx680 is de opvolger van de Vx670 en beschikt over Full Color Touchscreen.

Verifone Vx680 Wi-Fi Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 Wi-Fi

Deze Mobiele Alles-in-één Pin is zeer gebruiksvriendelijk en overal te gebruiken waar Wi-Fi aanwezig is. Het maakt gebruik van plaatselijke Wi-Fi. Ook deze Vx680 is de opvolger van de Vx670 en beschikt over Full Color Touchscreen.

Wat past het best bij uw onderneming?Voor veel ondernemers zijn de pinautomaten onbekend. Is het voor u ook nog niet duidelijk wat de beste keuze voor u is, bekijken dan de volgende branche pagina’s. Deze pagina’s zijn opgesteld om voor de meest voorkomende type branches de beste keuzes te tonen. Voor elke branche worden er een tweetal pinautomaten geadviseerd. Daarnaast is hier ook extra bruikbare informatie te vinden voor elke ondernemer.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende branches:

No Responses

Write a response