contactloos betalen pinautomaat kopen

VKB Subsidie

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en VeiligheidWat houdt de VKB subsidie in?

Ondernemers weten al jaren dat een pinautomaat erg veel oplevert voor hun onderneming. Een pinautomaat zorgt voor extra veiligheid en geeft uw klanten de extra service van het pinnen.

Het VKB (Veiligheid Klein Bedrijf) was een subsidie die in het leven werd geroepen om de veiligheid in het MKB te vergroten. De subsidie was bedoelt voor ondernemingen met hoogstens 5 vestigingen en met maximaal 10 full time medewerkers per vestiging. Met deze subsidie kreeg u tot 50% korting op een nieuwe Pinautomaat!

Subsidie in 2015 / 2016?

De subsidie is per oktober 2014 gestopt met het behandelen van de subsidie aanvragen. Meer dan 70% van de ondernemers heeft destijds de veiligheidsscan laten uitvoeren, hierdoor is het budget opgeraakt. Een nieuwe subsidie regeling is voor 2015 niet vrijgesteld, het is nog onduidelijk of er nog een nieuw subsidie budget aankomt.

3 tips om goedkoper uit te zijn zonder subsidie:

Om toch goedkoper uit te zijn bij de aanschaf van uw pinautomaat zijn er verschillende tips.

1. Koop samen met collega ondernemers. Een aanbieder kan vaak wat voor u betekenen wanneer u meerdere pinautomaat afneemt. Neem persoonlijk contact op met een leverancier van pinautomaten en vraag wat zij u en uw collega aan kunnen bieden.

2. Ruil uw oude pinautomaat in voor een nieuwe pinautomaat. Veel pinautomaten verlopen bijna van certificatiedatum, u kunt deze nu nog inruilen voor een nieuwe pinautomaat. Zo krijgt u een inruilkorting voor uw huidige automaat en wordt de investering voor een nieuwe pinautomaat een stuk lager.

3. Laat u goed informeren door deskundigen. PinDirect geeft u graag advies over het kopen van de juiste pinautomaat. Zo kan het zijn dat het voor u prima is om een voordeliger instapmodel te nemen of juist beter een mobiele pinautomaat in plaats van een vast model. Hierdoor loopt u geen risico voor een verkeerde keuze en heeft u een pinautomaat die u nog tot 2025 kunt gebruiken.

Wilt u weten welke pinautomaat van te voren het best bij u past, download dan eerst even de pinautomaat keuzehulp.

Hoe kwam ik in aanmerking voor deze subsidie?

Om in aanmerking te komen voor de VKB subsidie moest u een gratis veiligheidsscan aanvragen. Er komt dan een erkent VKB-scanner van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid langs om samen met u te bekijken hoe uw onderneming nog veiliger kan worden. Nadat de scan is uitgevoerd worden de uitkomsten met u besproken en kunt u aangeven welke maatregelen u het beste lijken. U kunt deze gratis veiligheidsscan hier alsnog aanvragen.

Hoeveel levert mij dit op?

Maar wat levert dit u nou concreet op? Met de VKB subsidie zou u een mooie korting ontvangen om de veiligheid van uw onderneming te verbeteren, echter is dat dus helaas niet meer mogelijk. U kunt wel een mooie korting op uw pinautomaat krijgen met bovenstaande tips. Hoe hoog deze korting is hangt af van uw oude pinautomaat of aantal te bestellen pinautomaten. Hiervoor kunt u het best contact opnemen met de deskundigen van PinDirect.

740