Alle Pin leveranciers Huren

Bij de volgende leveranciers / verhuurders kunt u pinautomaten huren:

Pindirect is de Alles-in-één pinpakketten leverancier van Cyber & Mason. U huurt hier een Pinautomaat al vanaf 25 euro per maand. Kijk op www.pindirect.nl voor meer informatie. Daarnaast kunt u Pinautomaten huren bij CCV, Pintip, Easypin, Sepay en Pin4Rent. Ook banken als ING en de Rabobank kunnen in uw vraag voorzien. Let goed op de producten die de aanbieders gebruiken – het is belangrijk dat u kiest voor Pinautomaten van goede kwaliteit. Verifone en Ingenico staan bekend als de kwalitatief meest hoogwaardige Pinapparatuur.

Naast prijs en kwaliteit moet u ook vooral de service van de aanbieders in het oog houden. Moet u een duur 0900 service nummer bellen, of kunt u uw leverancier bereiken op een gratis en lokaal 0800 nummer ? En doorloopt u dan een ingewikkeld servicemenu met een lange wachttijd, of krijgt u meteen een medewerker aan de lijn? Dit zijn belangrijke punten, omdat u tijdens de huur van uw Pinautomaat wellicht nog vragen en/of problemen en storingen zult hebben. Het is fijn als u dan meteen te woord wordt gestaan.

Voordelen bij een Pinautomaat Huren

Wanneer u kiest voor een Pinautomaat huren betaalt u een vast bedrag per maand zo lang de looptijd duurt. U heeft geen hoge investering aan het begin van de looptijd.

Verifone Vx520 Pinautomaat

Verifone Vx520

De Verifone Vx520 is de opvolger van de Vx570 en heeft ook de mogelijkheid om contactloos te betalen. Het heeft de nieuwste mogelijkheden en functies.

Verifone Vx570 Swivel Pinautomaat Huren

Verifone Vx570 Swivel

Alles-in-één terminal, staat op een draaivoet voor optimaal betaalgemak voor de ondernemer en de klant.

CCV Smart vx520-vx820 7727 LR

Verifone Vx520+Vx820

De Verifone Vx520 + Vx820 is de opvolger van de Vx570 + Vx820. Het bevat een Terminal met extra Pinpad, zeer geschikt wanneer er ruimte zit tussen het betaalgedeelte voor de ondernemer en de klant. Hij is kassakoppelbaar en heet ook de NFC technologie om contactloos te betalen.

vx570_vx810_kabel_klein

Verifone Vx570+Vx810

De Vx570+Vx820 heeft een kassiers terminal voor u en een aparte Pinpad voor uw klant. De Pinautomaat is ook kassakoppelbaar en heeft NFC technologie. Het is de oudere versie van de Vx520 en is alleen nog verkrijgbaar in een budgetpakket.

Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat GPRS Huren

Verifone Vx680 GPRS

De Vx680 Mobiele Pinautomaat is ideaal om altijd en overal te Pinnen en heeft een Full Color Touchscreen.

Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat Wi-Fi Huren

Verifone Vx680 Wi-Fi

Deze mobiele Alles-in-één Pinautomaat is zeer gebruiksvriendelijk. En laat u altijd en overal Pinnen.

 

No Responses

Write a response