Alle leveranciers Kopen

Wanneer u een Pinautomaat kopen wilt, kunt u kiezen uit een ruim aanbod van aanbieders. Zo kunt u onder andere terecht bij CCV, Banksys en PinDirect. Een pinautomaat kopen bij PinDirect wordt bijvoorbeeld al binnen 24 uur geleverd.

Het kopen van een Pinautomaat is een grote investering – weegt u dan ook goed alle voor- en nadelen af. Bent u zeker van het voortbestaan van uw onderneming? Hoe lang denkt u de pinautomaat te gaan gebruiken? En kiest u voor vast of mobiel? Een vaste pinautomaat is makkelijker te kopen dan een mobiele betaalautomaat. Dit aangezien u bij een Mobiele Pinautomaat altijd nog een abonnement bij uw GPRS provider moet afsluiten samen met uw service en betaalverwerkingscontract. Bij een vaste is een betalingsverwerker en servicecontract vaak al voldoende.

Voordelen van het kopen van een Pinautomaat

Wanneer u een pinautomaat koopt is de pinautomaat direct van u. U zit dus niet vast aan maandelijkse kosten en bent direct eigenaar van het pinapparaat en kunt deze dus ook doorverkopen wanneer u er niet langer meer gebruik van wilt maken.

Bijkomende kosten bij een pinautomaat kopen

Naast de pinautomaat komt er meer bij kijken dan alleen de pinautomaat. Zo betaald u voor de installatie, plug & play of op locatie. Bij plug & play hoeft u zelf niets meer te doen, alleen de stekker te plaatsen en aan de internetkabel aan te sluiten. U kunt dan direct starten.

Er zit bij de aanschaf van een pinautomaat ook vaak een servicecontract, dit zorgt ervoor dat uw pinautomaat altijd up-to-date en veilig is. Ten slotte betaalt u voor uw transacties. Deze staan los van uw pinautomaat.

U kunt een pinautomaat kopen bij een alles-in-één leverancier zoals PinDirect. PinDirect levert namelijk de plug & play installatie, een service contract voor een betaalbare prijs (u kunt daardoor vertrouwen op een partij die ervoor zorgt dat u kunt blijven pinnen) en uw transacties worden ook voor u geregeld. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Verifone Vx520 Pinautomaat kopen

Verifone Vx520

De Verifone Vx520 is de opvolger van de Vx570 met NFC technologie en handige draaivoet.

CCV Smart vx520-vx820 7727 LR

Verifone Vx580+Vx820

Terminal met extra Pinpad, zeer geschikt wanneer er ruimte zit tussen het betaalgedeelte voor de ondernemer en de klant.

Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 GPRS

Met de Vx680 Mobiele Pin kunt u altijd en overal Pinnen. De Pin beschikt ook over NFC technologie en een Full Color Touchscreen.

Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 Wi-Fi

Deze Mobiele Alles-in-één Pinautomaat is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het KPN netwerk en een sterke accu.

No Responses

Write a response