Kosten Pintransactie

Pintransactiepintransactie pinautomaat

Een pintransactie is de betaling via uw pinautomaat. Hier zijn transactie kosten aan verbonden. Dit zijn de kosten die u betaald bij iedere keer dat een klant bij u pint. Aan pintransacties zitten verschillende kosten verbonden.

Pin Kosten

Voor iedere Pintransacties moet u als ondernemer een bedrag betalen aan uw leverancier of bank. Dit zijn kosten die u moet betalen voor het verwerken van de transacties. Daarnaast zijn er ook kosten voor een rapportage overzicht en het aansluiten op uw bankrekening.

Verschillen in Pinkosten

Niet bij alle leveranciers betaalt u de zelfde kosten per pintransactie. Bij veel banken zoals ABN en de Rabobank lijkt het vaak erg goedkoop. Wat hierbij vaak niet wordt vermeld zijn de extra kosten. U betaalt ook voor rapportage overzichten een apart extra bedrag.

De kosten per pintransactie variëren per leverancier. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van de pintransactie. Maar vaak komen er ook nog extra kosten of abonnementen bij om transacties in te zien. Het is dus goed om te weten wat u betaald bij een leverancier. Zo kan het heel mooi lijken, maar zit er vaak een addertje onder het gras.

Bij PinDirect zijn alle kosten all-in. Zo krijgt u direct een duidelijk overzicht  van wat u betaald heeft per transactie. PinDirect biedt pinbundels aan die per hoeveelheid pintransacties goedkoper worden. Daarnaast is het mogelijk om gratis uw transacties terug te kijken in de klantenportal. Zo heeft u geen kosten achteraf.

Hoeveel pin transacties kan ik verwachten?

Het aantal pin transacties verschilt per onderneming. Om er achter te komen welke bundel het best bij uw onderneming past kunt u advies vragen bij een leverancier. Zij weten wat gemiddeld is in uw branche en waar u rekening mee moet houden. PinDirect heeft elke branche in beeld, zij geven u direct advies.

Lees hier meer over transactieverwerking bij PinDirect. De pin transactie verwerking wordt daar ook uitgelegd. Voor uw keuze voor een pin bundel kunt u een formulier invullen. Echter kunt u ook direct bellen op 088 020 98 10.

No Responses

Write a response