Ik wil een Mobiele Pinautomaat kopen

Mobiele Pinautomaat

Een Mobiele Pinautomaat is een draadloze Pinautomaat. Dit betekent dat u de Pinautomaat met u mee kunt nemen om overal en altijd uw klanten te kunnen laten Pinnen. Wanneer u de Pinautomaat aanschaft is deze in één keer van u en zit u niet vast aan maandelijkse kosten.

GPRS netwerk

Wanneer u een Mobiele Pinautomaat koopt neemt u ook een GPRS abonnement af. Dit abonnement zorgt ervoor dat uw uw Pinautomaat altijd en overal kunt gebruiken en werkt op het netwerk van één van de drie providers in Nederland. Bij het uitkiezen van uw Pin leverancier is het cruciaal dat u een goede provider heeft.

De drie providers in Nederland zijn KPN, Vodafone en T-Mobile. In Nederland heeft KPN de hoogste dekkingsgraad waardoor u het beste bereik in Nederland heeft. Vodafone en T-Mobile hebben een aanzienlijk lagere dekkingsgraad waardoor u soms zonder bereik kunt zitten. Wanneer u geen bereik heeft kunt u niet Pinnen en het is daarom verstandig om altijd een Pinautomaat met een GPRS abonnement van de KPN af te nemen. Een goed voorbeeld hiervan is de Vx680 met KPN GPRS van PinDirect.

Wi-Fi verbinding

Het is ook mogelijk om uw mobiele pinautomaat aan te sluiten op uw Wi-Fi verbinding. Hiervoor is de Wi-Fi versie van de Verifone Vx680 beschikbaar gesteld. De pinautomaat beschikt niet over Wi-Fi en GPRS, er moet dus een keuze gemaakt worden over welke versie u wilt.

Service

Bij een Mobiele Pinautomaat neemt u bij de meeste leveranciers ook een service abonnement af. Dit abonnement kan bestaan uit software updates voor de Pinautomaat, eventueel onderhoud of hulp bij storingen en vragen. Er zijn ook aanbieders die Pinautomaten verkopen zonder service contract maar ze rekenen dan wel meestal veel geld wanneer u eventuele vragen/storingen heeft.

No Responses

Write a response