Slimme Pin Pakketten

Sinds kort worden er door verschillende leveranciers de zogenaamde branche Pinpakketten aangeboden. Deze pakketten , hebben als voordeel dat uw gehele pinoplossing in één keer geregeld kunnen worden.

Voor ondernemers zijn dit ideale pakketten. U hoeft slechts één partij aan te spreken en zij verzorgen voor u de gehele aansluiting. Hier zit wel meteen een groot verschil in de pakketten. De meeste aanbieders bieden een gecombineerd contract aan, of te wel u tekent meerdere contracten met diverse partijen, maar wel aangeboden door 1 partij. Er zijn ook leveranciers die daadwerkelijk één geheel pakket aanbieden. Deze leveranciers hebben dan voor u alle contracten lopen en u neemt dit weer bij hen af. Dit heeft als grote voordeel dat u ook in geval van nood slechts één partij hoeft aan te spreken. Bij de gecombineerde contracten wordt u meestal toch verwezen naar een van de onderliggende partijen.

PinDirect is gespecialiseerd in het aanbieden van branche Pinpakketten. U kunt zich voorstellen dat een Snackbar andere behoeftes en wensen heeft dan taxichauffeur. Hetzelfde geldt voor een loodgieter en een supermarkt. Het is daarom slim om te kijken naar de mogelijkheden van een PinPakket afgesteld op uw branche. Het is daarom goed om eerst uw behoeften met de leverancier af te stemmen.

PinDirect biedt u op maat PinPakketten voor diverse ondermersgroepen. Zo hebben zij pakketten voor de Horeca, Retail (food) of andere branches. Op de pagina’s van deze branches zijn de geadviseerde pinautomaten te zien, eventueel te koppelen kassasystemen en alle andere opties die veel gebruikt wordt in deze branches.

Er zijn pakketten voor de volgende branches:

No Responses

Write a response