Mobiele Pinautomaat kopen of huren

Mobiele Pinautomaat aanschaffen

Bij een mobiele automaat kiest u voor een automaat die mobiliteit en flexibiliteit biedt. U kunt overal en altijd uw klanten de mogelijkheid bieden om te pinnen. Dit kan via een mobiele pinautomaat met Wi-Fi verbinding of met de versie met de GPRS verbinding. U vindt deze mobiele pinautomaat op PinDirect in koop en in een huur mogelijkheid.

Wat zijn de voordelen van een mobiele pinautomaat.

De belangrijkste voordelen zijn gemak, mobileit, flexibiliteit en onafhankelijkheid. U hoeft geen vaste internetlijn meer af te nemen. Of uw klanten mee naar kantoor te nemen om hen daar te laten afrekenen omdat u daar toevallig de telefoonlijn binnen krijgt. U kunt de klant aan tafel laten afrekenen of zelfs aan huis bij aflevering.

Welke GPRS provider voor uw mobiele Pinautomaat

Naast de mobiele pinautomaat heeft u nog een aantal diensten nodig. U maakt namelijk gebruik van een GSM of GPRS netwerk. Vroeger werd voornamelijk het GSM netwerk gebruikt, maar tegenwoordig is GPRS de standaard. Heel af en toe komt u nog een leverancier tegen die het via een GSM netwerk werkt. Dit is af te raden.

Het bereik van de pinautomaat hangt af van meerdere factoren. De belangrijkste is uw provider. Op volgorde van goed naar minder bereik zijn de aanbieders, KPN, Vodafone en T-mobile. Met het KPN GPRS netwerk heeft het best dekkende netwerk binnen Nederland. T-mobile en in mindere mate Vodafone hebben meer gaten en zwakke plekken in hun netwerk. PinDirect is een van de weinige leveranciers die standaard het KPN GPRS netwerk in hun pakketten heeft

Uit ervaringen blijkt wel dat de Verifone Vx670 en de nieuwste Verifone Vx680 vaker op zwakke dekkingsgebieden een sterkere ontvangst hebben dan gemiddeld. Als u op zwakke dekkingsplekken zit of het gehele land door gaat, is het dus aan te raden om de combinatie van KPN met de Verifone Vx670 of de nieuwere versie combinatie van KPN met de Verifone vx680 af te nemen.

Pinnen via Wi-Fi verbinding

De Vx680 is de opvolger van de Vx670 en beschikt over een Full Color Touchscreen en is klaar voor NFC om contactloos te betalen. De Vx680 is beschikbaar in een GPRS en een Wi-Fi versie. Met de Wi-Fi pinautomaat heeft u dus geen extra kosten voor een sim-kaart, maar pint u voordelig via uw eigen verbinding.

Vx680 Mobiele Wi-Fi Pinautomaat

Vx680 Mobiele Pinautomaat

Vx680 Mobiele GPRS Pinautomaat

Vx680 Mobiele Pinautomaat

Vx670 Mobiele GPRS Pinautomaat

vx670 klein 1 Pinautomaten

 

No Responses

Write a response