Koop uw Pinautomaat met VKB Subsidie en bespaar 50%

Update: Er is sinds januari 2015 geen VKB Subsidie meer te verkrijgen.

 

Onveilige, dreigende of vervelende situaties: iedere ondernemer krijgt er wel eens mee te maken. Maar niets is belangrijker dan met een veilig gevoel in uw zaak te staan. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid ( Het CCV) wil ondernemers hierbij ondersteunen en heeft hiervoor de VKB Subsidie (Veiligheid Kleine Bedrijven) in het leven geroepen. Telt uw onderneming maximaal vijf vestigingen, met elk maximaal tien fulltime medewerkers? Dan komt uw bedrijf in aanmerking voor deze subsidie.

De VKB Subsidie, hoe werkt het?

Via het VKB-Scan site kunt u gemakkelijk en snel een VKB-scan aanvragen. Wanneer u een scan heeft aangevraagd, neemt Het CCV contact met u op om een afspraak in te plannen met de VKB-Scanner. Deze VKB-Scanner komt bij u langs om de veiligheid binnen uw bedrijf te inventariseren. Dat gebeurt aan de hand van een preventie checklist. De scanner bekijkt de interne en externe risico’s en geeft u hierin adv. Heeft u bijvoorbeeld een afroomvoorziening? Zijn er Pinautomaten aanwezig? Checkt u uw werknemers op een frauduleus verleden? Of, staat het afrekenpunt op een kwetsbare plek? Met behulp van de checklist wordt bepaald op welke punten u uw bedrijf veiliger kan maken.

Tot €1000,- subsidie Veiligheidsmaatregelen

Die uitslag van de scan wordt na afloop met u besproken. Aan de hand van de scan kunt u de veiligheid in uw bedrijf verbeteren en er voor kiezen veiligheidsmaatregelen te nemen. Om deze maatregelen te realiseren, kunt u gebruik maken van een subsidie van maximaal duizend euro. Zo kunt u bijvoorbeeld een Pinautomaat aanschaffen (want minder contant geld is minder kans op een overval) of een camerasysteem in uw zaak installeren. De subsidie vergoedt 50% van de afgenomen maatregelen.

Extra informatie over de VKB Subsidie

Heeft u interesse in de VKB Scan of wilt u meer weten over de checklist en mogelijke veiligheidsmaatregelen? Kijk op PinDirect  of op de website van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

 

116