Ik wil een vaste Pinautomaat kopen

Vaste Pinautomaat

Een vaste Pinautomaat staat op een vaste locatie in uw winkel. Deze automaten staan meestal op uw toonbank of balie naast uw kassa en hebben alleen een internetkabel nodig om te werken. Hiervoor zijn er twee modellen te verkrijgen, wilt u weten wat voor u het beste uit komt? Dan kunt u gemakkelijk contact op nemen met PinDirect en vragen welke vaste pinautomaat u het best kan kopen.

Instapmodellen

Verifone Vx520 vaste pinautomaat kopen

Verifone Vx520 vaste pinautomaat

Wanneer u een nieuwe Pinautomaat op uw balie of counter wilt hebben en u heeft weinig transacties per dag, maar wilt wel uw klanten de extra service van het Pinnen bieden, dan is een instapmodel een goede oplossing. Deze modellen zijn vaak eenvoudig in gebruik en erg goedkoop. Een goed voorbeeld hiervan is de Verifone Vx520. Een eenvoudige pinautomaat die op een draaivoet werkt, zo kunt u het bedrag intoetsen en vervolgens naar uw klant toe draaien.

Geavanceerde modellen

Verifone Vx520+Vx820 vaste pinautomaat kopen

Verifone Vx520 + Vx820 vaste pinautomaat

Wanneer u een Pinautomaat wilt die te koppelen is aan uw kassa of wanneer u een hoge counter heeft zijn deze modellen geschikter voor u. Deze Pinautomaten zijn ook ideaal wanneer u veel transacties per dag heeft doordat de klant vaak een eigen Pinpad heeft en u een eigen Pinterminal. Op deze manier kan de klant al beginnen met Pinnen voordat u het bedrag in getypt heeft. Een goed voorbeeld hiervan is de Vx520+Vx820.

No Responses

Write a response