Ik wil een vaste Pinautomaat huren

Vaste Pinautomaat Huren

Een vaste Pinautomaat wordt meestal gebruikt op een vaste plaats in uw winkel of onderneming. Deze Pinautomaat staat vaak op uw balie of counter naast uw kassa. De meeste vaste Pinautomaten hebben enkel een normale internetkabel en een stroom kabel nodig om te werken.

Wanneer u een Pinautomaat Huurt is het belangrijk om wel te kiezen voor goede apparatuur die langdurig mee gaat. Er zijn een hoop verschillende leveranciers die niet allemaal de zelfde kwaliteit Pinautomaten leveren. Een merk wat langdurig mee gaat en waar u jaren gebruik van kunt maken is Verifone.

Vaste Pinautomaat Huren – Lange Termijn

Wanneer u een Vaste Pinautomaat Huurt voor de lange termijn betaalt u een vast bedrag per maand om gebruik te mogen maken van de Pinautomaat. In de meeste gevallen betaalt u voor de Pinautomaat, de service en de transactieverwerking van uw Pintransacties. Meestal bestaat dit contract uit meerdere jaren en krijgt u aan einde van de contractduur de keuze om de Pinautomaat over kopen van de leverancier of het contract verlengen.

Vaste Pinautomaat Huren – Korte Termijn

Wanneer u een Pinautomaat huurt voor de korte termijn betaalt u vaak per dag of per week. U betaald vaak voor de Pinautomaat, de eventuele service en de transactieverwerking. Een Pinautomaat voor korte termijn wordt vaak gebruikt voor beurzen, evenementen of als tijdelijke oplossing.

 

Standaard Vaste Pinautomaat

De standaard vaste Pinautomaten zijn simpel in gebruik en bestaan uit 1 onderdeel. Ze zijn vooral ideaal voor ondernemers die maar enkele pintransacties per dag hebben maar hun klanten toch het gemak van het Pinnen willen bieden. Een goed voorbeeld hiervan is de Verifone Vx520. Deze Pinautomaat staat op een draaivoet en kan worden omgedraaid naar de klant wanneer deze zijn of haar Pin betaling doet.

 

Kassa Koppelbare Vaste Pinautomaat

De Kassa Koppelbare Vaste Pinautomaat is voor ondernemers die veel Pintransacties op een dag hebben en graag hun Pinautomaat willen koppelen aan hun kassasysteem. U zou bijvoorbeeld de Verifone Vx520+Vx820 kunnen nemen. Deze Pinautomaat bestaat uit twee delen, één kassiersterminal die aan de kassa gekoppeld kan worden en één Pinpad waar de klant zijn of haar Pin betaling op kan doen.

No Responses

Write a response