Ik wil een Pinautomaat kopen

Pinautomaat Kopen

Wanneer u een Pinautomaat koopt is de Pinautomaat direct van u. Wanneer u de Pinautomaat koopt zit u niet vast aan maandelijkse kosten en kunt u de Pinautomaat ook doorverkopen wanneer u er geen gebruik meer van wilt maken. Een groot voordeel dus ten opzichte van huren, tevens is het op de lange termijn ook goedkoper. De kosten en verschil kunt u gemakkelijk laten uitrekenen door PinDirect, zij geven dan advies over het kopen van een pinautomaat.

Installatie kosten

Wanneer u een nieuwe Pinautomaat koopt moet u er wel rekening mee houden dat de meeste leveranciers installatie kosten rekenen voor het installeren voor de Pinautomaat. Bij sommige leveranciers betaalt een hoog bedrag voor een monteur die enkel een kabeltje in plugt en de Pinautomaat aan zet. Bij andere leveranciers, zoals PinDirect, wordt de Pinautomaat van te voren geïnstalleerd en kunt u zelf de stekker er in steken. Let hier op bij het bestellen zodat u niet op (onnodige) kosten wordt gejaagd.

Service kosten

Bij sommige leveranciers heeft u geen serviceovereenkomst. Dit betekent vaak echter wel dat u wanneer u vragen of problemen heeft u een hoog bedrag betaalt per telefoontje of reparatie. Het is dus verstandig om wel een service contract af te nemen zodat u altijd met vragen en problemen terecht kunt bij uw leverancier.

No Responses

Write a response