Ik wil een Mobiele Pinautomaat huren

Mobiele Pinautomaat Huren

Een Mobiele Pinautomaat is ideaal wanneer u uw klant altijd en overal wilt laten Pinnen. U kunt bijvoorbeeld uw klanten laten Pinnen op het terras, in de auto of tijdens evenementen. Mobiele Pinautomaten werken meestal op een GPRS systeem of op Wi-Fi en hebben dus geen internetkabel nodig.

Wanneer u een mobiele Pinautomaat huurt is het belangrijk dat de Pinautomaat wel over een goed GPRS netwerk loopt. KPN heeft de hoogste dekkingsgraad in heel Nederland waardoor u meer bereik heeft met uw mobiele Pinautomaat. Een goede leverancier is dus erg belangrijk. PinDirect is een van de weinige leveranciers die KPN GPRS systeem standaard bij haar mobiele Pinautomaten levert.

Mobiele GPRS Pinautomaat Huren – Lange Termijn

Wanneer u een Mobiele Pinautomaat Huurt voor op de lange termijn, dan betaalt een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat in de meeste gevallen uit de kosten voor de Pinautomaat, de service, de transactieverwerking en het GPRS/GSM simkaartje. Een contract voor op de lange termijn is meestal meerjarig en na afloop van het contract krijgt u meestal de keuze om de Pinautomaat over te kopen of om het contract te verlengen..

Mobiele Wi-Fi Pinautomaat Huren – Lange Termijn

Huurt u een Mobiele Wi-Fi Pinautomaat voor op de lange termijn, dan pint u via uw eigen netwerk en heeft u geen extra kosten voor een simkaart. U bent nog steeds mobiel en kunt uw klanten altijd en overal laten pinnen, zo lang er maar een Wi-Fi verbinding aanwezig is.

Vaste Pinautomaat Huren – Korte Termijn

Wanneer u een Pinautomaat Huurt voor een korte periode gaat dit vaak over een periode tot maximaal 6 maanden. U betaalt in de meeste gevallen voor de Pinautomaat zelf, de service en de transactieverwerking van uw pintransacties. De mobiele Pinautomaten voor de korte termijn worden meestal gebruik voor beurzen, evenementen of als tijdelijke (nood) oplossing.

Mobiele Verifone Pinautomaat

Wanneer u een Mobiele Pinautomaat voor de korte/lange termijn wilt huren is het van belang dat u wel een Pinautomaat huurt die langere tijd mee kan gaan. De Verifone Pinautomaten zijn hiervan een goed voorbeeld. Verifone is al jaren dé leverancier wat betreft Pinautomaten in Nederland door de hoge veiligheidseisen en goede kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is de Verifone Vx680 Mobiele Pinautomaat. Deze Pinterminal voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften van de Nederlandse Betaalvereniging.

Verifone Vx680 GPRS Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 GPRS Mobiele Pinautomaat Huren

Verifone Vx680 Wi-Fi Mobiele Pinautomaat

Verifone Vx680 Wi-Fi Mobiele Pinautomaat Huren

No Responses

Write a response